Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

středa 29. srpna 2012

Ciline Flameová

 Medailonek mrzimorské Sedmibojařky z léta 2012.



Ciline Flameová
Existence:
Únor 2011 – dosud
Kontakt:
Ciline.flameova#zavináč#gmail.com
ID:
12606
Osobní informace a zájmy:

Ciline k nám jako nováček přišla ve školním roce Léto 2011. Již od začátku se projevila svou přátelskou povahou a pílí. Na vrcholných příčkách v bodování se sice neobjevuje, ale místo toho dokáže každému žlutému i jinak barevnému vykouzlit obrovský úsměv na tváři. Často se zapojovala do dění v kolejce, stala se redaktorkou kolejního časopisu a stala se tak neodmyslitelnou součástí Mrzimoru.
Postupem času jí sice na kouzelnický život začal trochu ubývat čas – Cili je totiž velmi aktivní ve svém mudlovském životě, závodně lyžuje i jezdí na koni, miluje zvířata a doma má i svou čipernou fenku.
Přesto se ve svém třetím ročníku, roku Léto 2012, stala prefektkou. V tento rok se navíc i účastnila prestižní celoroční soutěže – Sedmiboje, který dokončila na 10. místě.
Koncem roku se funkce vzdala, aby mohla věnovat více času svým mudlovským zájmům. Koleji je ale věrná i nadále a stále je to ta žlutá Cili, která rozdává nakažlivou dobrou náladu. =)
Zásluhy:
Léto 2011 – se svým týmem Spiritus Vitae obsadila konečné 3. místo v týmovém Mrzimorském machrovi. Tento rok zároveň patřila k nejaktivnějším nováčkům a po zásluze získala Mrzimorskou věšteckou kouli madam Helgy, jednu z nejvzácnějších kolejních odměn.
Léto 2012 – získala prefektský odznak a v Sedmiboji se umístila na konečném 10. místě.
Zdroj:
Kolejní místnost, vývěska.
Autor:
Elizabeth Gibsonová


Žádné komentáře:

Okomentovat