Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

středa 29. srpna 2012

Sophia Glis Glisová

Medailonek novinářky a správkyně tohoto muzea.


Sophia Glis Glisová
Existence:
září 2008 – 2013
Kontakt:
sophia.glis#zavináč#gmail.com
ID:
11926
Osobní informace a zájmy:

Sophia přišla na hrad v létě 2008 a Moudrý klobouk ji zařadil do Mrzimoru, na rozdíl od její sestry Lili, která se (o rok později) dostala do Zmijozelu. Bylo to ale moudré rozhodnutí, neboť Sophia je žlutá se vším všudy a také na to byla a je pyšná. Již jako nováček vedla kolejní žebříček bodování, psala do Žlutého Trimela i Denního věštce a nebála se pomoct s rozhovory do muzea, tehdejší celoškolní soutěže. I proto na konci jejího prvního ročníku zaslouženě získala Řád Helgy z Mrzimoru.
I v následujících letech projevovala svou aktivitu. Objevovala se na prvních místech kolejního bodování a nebála se přiložit ruku k dílu v rámci celoškolních soutěží. Spolu s Claire Magic, Baillou Peerlessovou a Siny de Sorrow reprezentovala Mrzimor ve třetím ročníku Bradavické čtyřky. V dalším školním roce (Zima 2010) pomohla své koleji v rámci Z.L.O. – konkrétně s rozluštěním jednotlivých hádanek.
Jak je vidno, mezi největším zájem Sophi patří psaní. Již od roku 2009 je šéfredaktorkou kolejního časopisu, který spravuje s chutí a elánem. Zároveň jí patří největší zásluha při obnově kolejního muzea v nové podobě a tvorbě medailonků slavných osobností, mezi které bezesporu patří.
Díky své dlouholeté aktivitě se ve školním roce Léto 2011 stala prefektkou a o rok později dosáhla i na zlatý odznak. Funkci primusky ale zastávala pouze jediný rok školní rok. Na konci roku totiž úspěšně (čili za tři Vynikající) složila zkoušky OVCE z předmětu Bystrozoství – přípravný kurz. Sophia je navíc jeden z mála lidí, co během svého studia ani jedinkrát nemuseli opakovat ročník.
Ve vedení koleje zůstává ale i nadále, nejen jako šéfredaktorka Žlutého Trimela, ale hlavně díky svým bohatým zkušenostem a objektivním, rozumným názorům. Ty se nebojí prosadit a ve výsledku je vždy vidět, že měla pravdu. Je to prostě žlutá dáma se vším všudy. =)


3. dubna se Sophi rozhodla pro odchod do mudlsvěta. Mrzimor se ponořil do smutku. Několik studentů se rozloučilo v kolejním časopise a doufáme, že se k nám Sophi jednou vrátí! Nikdy nezapomene!
Zásluhy:
Zima 2009 – nejaktivnější nováček a navíc Řád Helgy z Mrzimoru
Léto 2009 – zúčastnila se B4
Léto 2011 – získala prefektský odznak
Zima 2012 – stala se primuskou a následně úspěšně skládá OVCE.
Nespočetně vyhraných kolejních soutěží. Zároveň je studentkou, která má za své studium nejvíce nasbíraných bodů.
V posledních měsících vinou mudlovských povinností skoro nic nestíhá… stále marně shání obraceč času.
Zdroj:
Vývěska, kolejní místnost, úvodka.
Autor:
Elizabeth Gibsonová

Žádné komentáře:

Okomentovat