Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

středa 29. srpna 2012

Arthur Jacobs

Medailonek poněkud kontroverzního prvního mrzimorského  kolejního ducha.


Arthur Jacobs
Existence:
2004 - 2006
Kontakt:
arthurjacobs#zavináč#seznam.cz
ID:
1774
Osobní informace a zájmy:

Sám se představil takto:
"Jsem Arthur Jacobs, jsem kolejním duchem koleje Mrzimoru. Jsem milý neškodný duch, který se rád přátelí s každým na kouzelné škole v Bradavicích. Rád pomůžu komukoli kdo je v nesnázích, rád se pobavím s přáteli a nejvíc ze všeho mám rád čokoládu :-)"
Také napsal:
"Arthur Jacobs: hůůůůůů všichni se budeme snažiti napraviti si naši reputaci, a já Vám v tom pomohu to Vám slibuji :) Artí 7.9.2005 08:07:51"
V roce Zima 2005 chvilkový kolejní ředitel Mrzimoru, učitel Obrany proti černé magii. Prý vyučoval ve své době až 15 předmětů. V roce 2005 věnoval 5 G do soutěže o nejlepšího mrzimorského studenta.
Pak fingoval svoji mudlovskou smrt, což pobouřilo většinu osazenstva hradu a Jacobs upadl do nemilosti většiny. Následně se však vrátil ještě jako kolejní duch Mrzimoru. V té době chodil do VS se svým typickým pozdravem Húúúúúúúúú. Také se angažoval v tom, aby kolejní duchové mohli spravovat školní obrazárnu. Bohužel, když tuto pravomoc dostal, tak to tím také skončilo.
Zásluhy:
kolejní ředitel Mrzimoru (Zima 2005), první kolejní duch Mrzimoru
Zdroj:
p.p. Ansi, p.p. Bete, úvodní stránka Hogwarts, p.p. Silvie, p. ředitel
Autor:
Samantha Ulvenová


Žádné komentáře:

Okomentovat