Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

úterý 7. srpna 2012

Elerin Portmenová

Medailonek Elerin Portmenové



Elerin Portmenová
Existence:
2005 – dosud
Kontakt:
lebkousek#zavináč#gmail.com
ID:
ID: 9126
Osobní informace a zájmy:



Přestože se slečna Elerin prezentuje jako milovnice lebek a dýk, její původ leží v Mrzimoru, v jehož čele také kdysi stála, ale od začátku.

Elerin Portmenová působí na hradě od roku 2005, patří tudíž k jeho nejstarším obyvatelům. Už od začátku byla aktivní studentkou, v historii kolejní místnosti je dohledatelná nominace do ankety o nejlepšího studenta v Mrzimoru 2005, v jejíž první desítce Elerin figuruje. Stříbrný odznak na sebe nenechal dlouho čekat. Stalo se tak 30. 3. 2005. Elerin ještě patří ke generaci prefektů, které schvalovala školní rada. Tehdy byla také jednou z mrzimorských reprezentantek   Bradavické čtyřky (jednalo se vůbec o první ročník tohoto klání). Mrzimor tenkrát v soutěži obsadil pěkné 3. místo. V prefektství pokračovala i ve školním roce zima 2006. Tento rok zároveň povýšila na odznak zlatý a vystřídala tak dosavadní primusku Miu mcWoodsovou, o které sama Elerin píše jako o velké kamarádce (zde odkazuje na školní archiv). A teď pozor! Pod Elerin získal Mrzimor svůj první školní pohár. Poté se Elerin z vedení stáhla, ale snad jen z důvodu účasti v prvním ročníku Sedmiboje. V něm Elerin obsadila skvělé 2. místo a tím pádem je stále nejúspěšnější žlutou reprezentantkou v Sedmiboji.

Do vedení potom vstoupila ještě ve školním roce zima 2008. Tehdy se stal novým kolejním Mrzimoru Serge Renine a Elerin se stala rovnou primuskou. (Tehdy už však Mrzimor obsadil ve školním poháru až 4. místo, které se s ním táhlo až do školního roku léto 2010.)
Zima 2008 byla posledním rokem, kdy se Elerin ve vedení objevila. O rok později totiž skládala své OVCE z Literárního semináře – Poezie pod profesorkou Rawenclav, jak jinak než na vynikající. Krátce poté oblékla tmavě fialový hábit a prostřednictvím své funkce – správkyně kalendáře – nás informuje o všech důležitých akcích školy.

Myslím, že slovy nelze vyjádřit, jak důležitou osobností Elerin pro Mrzimor byla. Ačkoli generace jejích vrstevníků už dávno „odrostla“, případně z hradu úplně zmizela, Mrzimorští mohou zjistit skrz historii kolejní místnosti, s jakou nenucenou autoritou a přátelstvím vždy jednala, v zasedačce to měla podle záznamů, které mi sama ochotně poskytla, o něco těžší, když jí její podřízení říkali Teleri.

Zmiňme také malou perličku. Náušnice „Lebečky“, které si dnes může pořídit každý obyvatel hradu, byly původně vyrobeny právě pro Elerin Johnem Werewolfem. Poté přišel zákaz tvořit speciální předměty pro studenty (i když
vzhledem k výše zmíněnému Elerin rozhodně nebyla řadovou studentkou a takovou poctu si zasloužila, no ne?)

A nakonec to nejdůležitější, Elerin není pouze virtuální postavičkou, v jisté době byla naprosto nedílnou součástí většiny výjezdních seminářů.

Zásluhy:
- reprezentace Mrzimoru v Bradavické čtyřce
Léto 2005 – 3. místo
-  pod jejím vedením získává Mrzimor ve školním
roce Zima 2006 svůj první školní pohár
-  2. místo v Sedmiboji Léto 2006
Zdroj:
mrzimorská kolejní místnost, Síň slávy, historie hradní
vývěsky, soukromé zdroje slečny Elerin, díky za poskytnutí
Autor:
Vicky Charmant


Žádné komentáře:

Okomentovat