Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

pátek 20. července 2012

Elizabeth Gibsonová

Medailonek Elizabeth Gibsonové



Elizabeth Gibsonová
Existence:
Srpen 2011 – dosud
Kontakt:
wendyses#zavináč#gmail.cz
krb: ICQ 605487969
ID:
ID: 12740
Osobní informace a zájmy:



Eliz (nebo jak jí  někteří říkají E-laiza) úspěšně prošla srpnovou registrací roku 2011 a začala pomalinku prozkoumávat taje našeho hradu. Zpočátku byla průměrnou studentkou. Úkoly si psala, ale byla myšlenkami vedle. Když si to nakonec uvědomila, utekla půlka školního roku a Elíz na sobě začala pilně pracovat.  Díky její veselé a přívětivé povaze ji brzo přijala celá mrzimorská kolej a Eliz se stala velmi oblíbenou ve společnosti. Začala psát články do Trimela, účastnit se soutěží a pořádat hony na body. Ani se nenadála a už končil rok. Také nesmíme zapomenout její zařazení do velké bláznivé rodiny, která čítá velkou hromadu členů. Během svého druhého ročníku na sobě ještě více zapracovala.  Ani se nenadála a měla hned šest patrončat. Věřím, že díky své srdečnosti bude Elizabeth v sedmém ročníku svá patrončata počítat po desítkách. 
Ve školním roce Léto 2012 byla vybrána do prestižní školní soutěže Sedmiboj, ve které velice úspěšně reprezentovala Mrzimor a  Sedmiboj dokončila jako nejlepší ze žlutých sedmibojařek. Úspěchy se hromadily a Elíz se  stala i mrzimorskou prefektkou. 
Pokud mám vyjmenovat její zájmy, tak je to hlavně jízda na koni, ráda čte, učí se novým kouzlům.  Také fotografuje. Je blázen do puzzlí a skládání nejrůznějších věcí. Ráda pořádá hony na body a snaží se dosáhnout vždy dobrých výsledků. A jak sama o sobě prohlašuje: je to kolejní blázen a my ji máme rádi takovou, jakou ona doopravdy je.
Zásluhy:
Léto 2012 – Elíz se účastní Sedmiboje a s konečným 8. místem se tak stává nejúspěšnějším žlutým reprezentantem.
V létě 2012 dostává prefektský odznak, který si určitě zaslouží. 
Nesmím zapomenout na cenu Helgy z Mrzimoru, kterou získala taktéž v létě 2012. Také má velké zásluhy v  kolejních soutěžích, jak v jejich organizování, tak i ve vyhrávání.
Její zásluhy určitě ještě letem času narostou a věřím tomu, že na ni nikdo nikdy nezapomene.
Zdroj:
Elizabeth Gibsonová, Vea Sophie Williams
Autor:
Vea Sophie Williams


Žádné komentáře:

Okomentovat