Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

úterý 25. října 2011

Paul Brewer

Medailonek Paula Brewera


Paul Brewer
Existence:
Září 2009 – dosud
Kontakt:
hog.paul.brewer#zavináč#gmail.com
krb: ICQ 456241733
ID:
12174
Osobní informace a zájmy:




 




Paul k nám přišel z mudlovské rodiny. Zajímavostí je, že na naší škole studuje také jeho (téměř) k nerozeznání podobné dvojče, Henrik Leens ze Zmijozelu.
Než Paula překvapila sova z Bradavic, působil jako vzorný student. Mimo jiné se zajímal o fotbal (tj. jeden nudný mudlovský sport).
Dveře žluté kolejní místnosti rozrazil 6. 9. 2009 strohým „Nazdárek.“ O chvíli později už zdvihal nosík nad naším kolejním mazlíčkem – krysou Fouskem.  O pár let později ho už tahá na své soukromé výlety a pro kolejní časopis – Žlutý  Trimeles – píše zdařilé reportáže. V té chvíli ještě nemohl nikdo tušit, jak daleko to tento střapatý klučina dotáhne…
Adaptoval se celkem snadno. Fotbal vyměnil za famfrpál, v němž exceluje především na pozici střelce a odrážeče. Je to veselý člověk s dobrým srdíčkem, který svou dobrou náladou kdekoho nakazí. I on ale někdy mívá své náladičky.
Oddanost Mrzimoru z něj přímo srší. Jen málokdy je vidět v jiné barvě než žluté, o hromadě kolejních ocenění, která s sebou stále nosí snad ani nemluvě. Je to zkrátka žlutý kluk!
Zásluhy:
Léto 2010 – Paul se účastní Sedmiboje, s konečným 6. místem se tak stává nejúspěšnějším žlutým reprezentantem.
V období zima 2011 – léto 2011 Paul hrdě nosí prefektský odznak. V této době pro kolej organizuje nespočet vydařených akcí, rovněž má velký přínos pro kolejní atmosféru.
Pevně věřím, že zásluhy Paula tímto ještě zdaleka nekončí!
Zdroj:
Paul Brewer, Vicky Charmant, žlutá kolejní místnost, Žlutý Trimeles
Autor:
Vicky Charmant

Žádné komentáře:

Okomentovat