Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

úterý 25. října 2011

Alanise Olien Harlin

Medailonek Alanise Olien Harlin

Alanise Olien Harlin
Existence:
Leden 2009 - duben 2011
Kontakt:
alolha#zavináč#email.cz
krb: ICQ 426295893
ID:
11988
Osobní informace a zájmy:





Alanise se objevila v Bradavicích v lednu 2009 a brzy na sebe upozornila svým mnohostranným nadáním, přátelskou povahou  i aktivitou. Již ve svém druhém ročníku se stala prefektkou. Za svou vynikající práci byla v tomto roce odměněna Řádem Helgy z Mrzimoru, nejvyšším kolejním vyznamenáním, které uděluje kolejní ředitelka (v té době p.p. Letitia te Tiba).

Vynikala nejen jako pilná studentka, ale také svou elegancí a kreativitou v oblasti módy, na jaře 2009 byla přijata do návrhářského spolku Skrývanka pod magnólií, stala se také nositelkou prestižní Čelenky módní šlechty a v lednu 2010 jako jedna z pěti vítězek Čaropřehlídky na téma Paní Zima získala velevzácný Pytel od brambor.Alanise byla také skvělou redaktorkou kolejního časopisu Žlutý Trimeles, za svou činnost získala titul zasloužilé redaktorky ŽT a kolejní trofej – čestnou hromádku Trimelů. Byla však nejen píšící redaktorkou, ale i vynikající kreslířkou - http://trimeles.blogspot.com/2010/11/par-obrazku-z-famfrpaloveho-hriste.html  Působila rovněž jako ilustrátorka Denního věštce.

Zabývala se výzkumem leváctví http://trimeles.blogspot.com/2010/11/levaci-na-scenu-aneb-levactvi-vyhodou.html, podnikla výpravu za skřítky, z níž vytěžila nejen mnoho poznatků o různých skřítčích druzích, ale také inspiraci k uspořádání úspěšné trimelesí soutěže Ze zažloutlého deníčku, která se konala v říjnu až prosinci 2010 - http://trimeles.blogspot.com/2010/10/ze-zazloutleho-denicku-nova-soutez-pro.html.To ale není vše. Alanise byla také zdatnou sportovkyní a jako mistrovská odrážečka i dobrá střelkyně byla oporou mrzimorského famfrpálového týmu. No a nakonec jsme zde nezmínili její hudební nadání – Alanisinou další zálibou byla hra na housle, tuto svou dovednost dokázala překvapivým způsobem využít i při famfrpálovém utkání: chvíli odpočinku na střídačce Alanise využila ke cvičení na housle, z nichž dokázala vyluzovat takové tóny, že modří padali z košťat (ochromeni tou krásou, samozřejmě) - http://trimeles.blogspot.com/2010/11/jeste-par-obrazku-ze-hriste.html.

Je možné, ba pravděpodobné, že jsme  zde nevyjmenovali úplně vše, v čem Alanise na hogwarts zazářila. Přesto na jaře 2011 usoudila, že se její životní dráha bude nadále ubírat jiným směrem a dala přednost životu v mudlovském světě. Mrzimor na svou Alanise ale nikdy nezapomene!http://obrazarna.hogwarts.cz/displayimage.php?album=44&pos=9
Zásluhy:
Ve školním roce Zima 2010 prefektka (spolu s Lucy Koralkou a primuskou Felicitas Frobisherovou)
Řád Helgy z Mrzimoru (zima 2010)
Zasloužilá redaktorka Žlutého Trimela, ilustrátorka Denního věštce 
Zdroj:
soukromý archiv S. G. Glisové, Žlutý Trimeles
Autor:
Sophia Glis Glisová

Žádné komentáře:

Okomentovat