Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

sobota 17. ledna 2009

Svatba Serge Renina a Anseioly Jasmis Rawenclav

Odbyla osmá hodina večerní...

... druhý listopad roku dva tisíce osmého, kdy Severní věž zažila velikou událost, kterou nebylo nic menšího, nežli svatba. Pan profesor Serge Renine zde madam profesorku Anseiolu Rawenclav za manželku pojal. Oběma to velice slušelo, však posuďte sami. Nejprve všichni obdivně pohlíželi na pana profesora, když však madam profesorka vedena k oltáři mistrem Ségolasem Clermond Revainem do místnosti vkročila, rozhostilo se sálem užaslé aaach!

Jejich svazek mistrně uzavřel pan profesor Midar Kilahim. Madam profesorka toliko ohromena událostí byla, že ponejprv odpověděla záporně. Celým sálem to zašumělo. Jakmile se vzpamatovala, opravila se a své ano vyřkla. Pan profesor si značně oddechl. Podpisy vše potvrdili a stejně tak jejich svědkové madam Adrianet le Ros a slečna Felicitas Frobisherová. Spousta gratulantů se k nim přihrnula a od Mrzimorské koleje svatební dar dostali. Nic už nebránilo jejich štěstí. A šťastni jsou spolu neustále, až do skonání věků. :)


pro muzejní katalog Iva WildDragon

čarokresba Sophia Glis Glisová 

Žádné komentáře:

Okomentovat