Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

středa 18. června 2014

Vicky Charmant

Medailonek Vicky Charmant, bývalé prefekty, primusky a věčné studentky pátého ročníku
Vicky Charmant
Existence:
2009 – dosud
Kontakt:
Email: vicky-charmant@seznam.cz
krb: ICQ ---
ID:
12136
Osobní informace a zájmy:






Vicky se narodila v mudlovské rodině, ale kouzelnické geny přeci jen měla a to po dědovi. Na hog přišla Vicky jako „tabula rasa“, všechno se učila a ve všem se zdokonalovala sama. Již v prvním roce studia se zapojovala do dění v koleji, vše co se vypsalo, hned udělala, psala pro Žlutého Trimela a dokonce sama jako prvák připravovala vnitrokolejní soutěž.

Kamarádi! To je to, co drží Vicky stále na hradě. Sama mi pověděla, že je strašně ráda, že tu potkala tolik nových lidí a že se s nimi vídá i ve světě mudlů.

Za jejího prefektování dovedla pozvednout Mrzimor ze čtvrtého místa na druhé. Rozhodně tomu hodně pomohly různé soutěže, které spolu s ostatními z vedení koleje, sestavila. Vicky se nikdy moc nezaobírala svými úspěchy, spíše byla ráda, když kolej slavila úspěch, to jí naplňovalo. :)

V pátém ročníku by každý skládal zkoušky NKÚ, ale to Vicky ne. Ještě teď (v roce 2016) je stále v pátém ročníku. O svých NKÚ se Vicky před dvěma lety vyjádřila jasně: „Letos (rok 2012) jsem s tím chtěla opravdu něco dělat. Slavím totiž výročí - 5 let v 5. ročníku, takže v době oznámení na hlavní vývěsku jsem hyperaktivně kontaktovala madam Mintaku, jestli by šlo něco udělat s NKÚ s Kouzelnické nj, když tu není madam Silvinka, která předmět vede. Jenže jsem se dozvěděla, že letos to má na bedrech sl. Larrie a pak... No pak mi vlezla do života naprosto nekouzelnická Aj a já zkoušky nechala plavat, ale snaha fakt byla!“

Vicky rozhodně skládat zkoušky chce, tím, že zůstává stále v pátém ročníku, se jí může vrátit odznak, nebo jiná funkce. To ona ale už nechce. Sama přiznává, že své už si užila a přenechá místo mladším a neokoukanějším. Momentálně si Vicky užívá roli obyčejně-neobyčejného studenta Mrzimoru a je spokojená.

Jste zvědaví na její budoucnost? Tam už Vicky nevidí, ani nechce vidět, je ráda v pátém ročníku a raději pohlíží do minulosti.
Jejími oblíbenými profesory není nikdo jiný, než trio Orionis. Oblíbeným místem za časů odznaků byla samozřejmě zasedačka.
Zásluhy:
Prefektka (léto 2010, léto 2013)
Primuska (zima 2011, léto 2011)
Řád Helgy z Mrzimoru (zima 2011)
Excelentní chytač Mrzimoru
Zasloužilá redaktorka Žlutého Trimela
Podílela se na psaní ročenek
Spousty kolejních soutěží – př. Písmenkování, Předběhni si svého…, Nováčkovské soutěže aj.
Zdroj:
Hogwarts.cz, Mrzimorský web, Ročenky
Autor:
Kim Sarah Reevesová

Žádné komentáře:

Okomentovat