Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

pondělí 26. srpna 2013

Sheila Franklin

Medailonek famfrpálové kapitánky, nadané ale i problémové studentky Sheily Franklin

Sheila Franklin
Existence:
25. 1. 2006 – 30. 1. 2008
Kontakt:
Email: P.Pavlina#zavináč#email.cz
krb: ICQ ---
ID:
10344
Osobní informace a zájmy:









Sheila prišla z jej rodného Rozvernínu na hrad ako každý iný nováčik, ale už o deň po vstupe bola zaradená do Mrzimoru. Jazveci ani netušili, akú nadanú (a problémovú) žiačku vtedy získali. Na rozraďovaní školského roku Leto 2007 urazila Múdry klobúk tým, že vypustila huláka, keď požiadal o ticho a bola vykopnutá. V ten istý školský rok sa stala kapitánkou mrzimorského famfrpálového družstva a naozaj zaslúžene, pretože už od začiatku svojho pôsobenia na škole sa aktívne zapájala do tréningov a od konca školského roku Leto 2006 začala hrať pravé zápasy za Mrzimor. Vedela majstrovsky ovládať bránu a bola excelentný strelec. Napriek týmto úspechom stále tvrdila, že jej obľúbený magický šport je Magický gaučing.
V prvom ročníku dokončila Esperanto na známku V a jej obľúbenú Latinu na D. Jej semináre v prvom ročníku boli Kouzelná slovenština (známka – P), Zázrazračné tvory – démoník (známka – V), Výroba a použití neviditelného inkoustu, (známka – V) a Kartičky čokoládových žabek, (známka – V). V druhom ročníku vyštudovala druhý stupeň Latiny na V. Ten ročník bola na seminároch s názvami Jak psát na samopsací pergamen – interpunkce (známka – D), Zmenšovací a odlehčovací kouzla (známka – V), Zmenšovacie kúzla II. (známka – P) a Zodiac (známka – D). Tretí ročník nedokončila, pretože sa dala zmraziť a už neprišla.
Vďaka tomu, že bola výrazná svojím správaním, sa objavila v piatich dieloch série „Čo slovo to perla“ v prvom Žltom Trimelovi.
Takisto bola jednou z dvoch žltých svedkov premeny Oresty Vianuevy z chlapca na dievča.
Sheilina obľúbená farba bola fialová. Jej koníčky boli cestovanie a hádanie sa s pánom profesorom Matthewom Whitecrowom o mužskom šovinizme. Veľmi rada chodila do Veľkej sienie, popíjala (citujem) Fialkovú vod(k)u a čítala Pohádky slona Dupa. Sheilin životný ciel po škole bol (znovu citujem) „Chtěla bych jen tak živořit a být bohatá...po všech směrech!“

Citácia z jej čaroinfa:
Zájmy: Dead
Zásluhy:
Kapitánka famfrpálového týmu (Leto 2007)
Zdroj:
Žlutý Trimeles, Mrzimorský web, Ročenka Jaro 2006, prof. Matthew Whitecrow
Autor:
Patricia Baloure


Žádné komentáře:

Okomentovat