Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

pátek 2. srpna 2013

Andrew Uroboros

Medailonek pohádkového Andyho Uroborose, usměvavého kokety se smyslem pro humor.


Andrew Uroboros
Existence:
2011 – dosud
Kontakt:
Email:  andrew.uroboros#zavináč#gmail.com
krb: ICQ ---
ID:
12625
Osobní informace a zájmy:










Pohádka o životě nenarozeného Andyho…

Kdesi na severu, těžko říct kde přesně, žil drak… kdo ví, jak byl starý, ale protože draci moc nestárnou...tak byl asi pořád mladý.
A byl sám… opuštěný. Jednou v zimě, seděl venku a pozoroval poletující vločky, když vtom mezi nimi zahlédl jednu...zvláštní, krásnou… netušil, že se dívá na dceru sněhového krále, která se vydala do světa...
no, jak už to tak bývá, zamiloval se do ní. Vločce se drak taky moc líbil a tak slétla níž. Drak se na ni chtěl podívat zblízka a tak se otáčel a otáčel pořád dokola a pořád na ni neviděl...
Nevšiml si, že si mu sedla na koneček ocasu… ‚Kde jsi?‘ volal na ni. ‚Tady‘, ozvalo se za ním a on ji konečně spatřil.
Dlouho spolu rozmlouvali, ale vločka se bála přijít blíž. Natáhl tedy krk, aby si ji prohlédl, ale jeho horký dech způsobil, co způsobit musel… vločka roztála a drak ze zlosti a z lásky se zakousl do místa, kde našla svou smrt. Takhle nějak vznikla legenda o mém pradědečkovi :o))


A jak to bylo dál? Po pár letech, někde daleko na severu, spatřil světlo světa malý Andrew. Jeho tatínek byl kouzelník, a jak Andy říká, jeho mamka byla obyčejná holka z iglú. ;) Přesto měl v sobě geny po tatínkovi a stal se kouzelníkem. 
V době, kdy ještě nenavštěvoval naší školu, se mu nic neobvyklého nestalo, jen své okolí zarážel tím, že už dopředu věděl, kdo co řekne a co si myslí.
Když Andy vyrostl, přišla mu spěšná sova z Hogwarts. Jeho přijímací esej (téma: Můj vztah ke kouzelnické hůlce) byla neomalená až hubatá. Nemohl pochopit, jak mohou profesoři zadávat takovou esej, když hůlku ještě nemá a ani jí, dle pravidel, mít nesmí. Nakonec ho ale i s takovou to esejí přijali a Andy se stal studentem Mrzimoru.
Moudrý klobouk ho zařadil do vysněné koleje. Prvních pár týdnů se toulal samotářsky po chodbách hradu a nebýt Ellky, bloudí tam ještě dnes. I když Ellka nebyla jeho patronkou, tak mu vždy ochotně poradila a pomohla.
Jednoho dne se Vendy píchla o jehlu a usnula. Andy jí políbil a stal se z něj žabák. To byl prý první zlom, kdy se ze samotářského Andyho stal aktivnější student Mrzimoru. Mrzimorští ho vtáhli do dění a ukázali mu, že kamarádství je u žlutých ceněno nejvyšším oceněním.

Andy je jako většina kouzelníků okouzlený famfrpálem a tak není tajemstvím, že dosáhl mistrovského ocenění na postě Střelce a Odražeče. Taktéž navštěvuje soubojový klub a sklepení, které už má prolezlé křížem krážem. :)

Pro fanynky:

Kim Sarah Reevesová > Pokaždé, když se někoho zeptám, jak by tě charakterizoval, řeknou mi: Andy projde a holky omdlévají :-)
Jak se na to díváš ty? :D
Andrew Uroboros > To je pitomost, ty tu se mnou sedíš už jakou dobu a neomdlela jsi ani jednou :oD
--------------------

Andrew Uroboros > Sám o sobě říkám, že jsem flegmatický cholerik, jasně vím, že to není možné, ale já se tak cítím :o))
A rozhodně nejsem ovce. Mám problém s uznáváním autorit, zvlášť pokud cítím, že mám nad nimi vrch… na druhou stranu mi nedělá problémy kdykoliv kohokoliv vyslechnout a pokud to trochu jde i poradit nebo pomoct :o)

„Asi největším úspěchem je pro mě každý moment, kdy za mnou lidi přijdou, a já vím, že jim nejsem ukradený :o))“
Zásluhy:
Prefekt (2012)
Cena Helgy z Mrzimoru
Redaktor Žlutého Trimelesu (především autor Barevného života ve VS)
Reprezentant Bradavické Čtyřky (2013)
Od 9.8. 2013 do červen 2015 -  Primus Mrzimoru
Srpen 2015 - Šéfredaktor Žlutého Trimela
Zdroj:
Andrew Uroboros, Žlutý Trimeles, Ročenky
Autor:
Kim Sarah Reevesová


1 komentář: