Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

úterý 27. září 2011

Ellka Willowa

Medailonek Ellky Willowé, mimo jiné famfrpálové kapitánky

Ellka Willowa
Existence:
2005 – 2013
Kontakt:
lenkakovi#zavináč#@gmail.com,
krb: 335-961-579
ID:
10212
Osobní informace a zájmy:









Ellka je smíšeného původu. Její maminka je původu mudlovského, ale tatínek je kouzelník, vyučený od tibetských mnichů. Má jednoho bratra, který bohužel po tatínkovi kouzelnické nadání nezdědil.

V dětství se její kouzelnické schopnosti projevovaly při pranicích s bratrem. Často se mu při nich stávaly divné věci – nafoukla se mu hlava, vypadaly všechny zuby,… Také se jí občas podařilo vyléčit drobná zvířátka. Až tatínek jí vysvětlil, proč se to děje.

Po nástupu do školy se stala aktivní členkou Mrzimoru a mimo jiné také byla redaktorkou Žlutého Trimela. Bavilo se jí učit a pomáhat lidem. Proto se léčením chtěla zabývat ať už jako lékouzelnice (a například klidně i pomáhat na ošetřovně v Bradavicích), nebo jako doktorka.

Kvůli svému smíšenému původu a kvůli touze mít možnost pomáhat i mudlům navštěvovala kromě Bradavické školy čar a kouzel také mudlovskou školu. Z důvodu obtížné mudlovské zkoušky - maturity – byla nucena na podzim roku 2007 studium v Bradavicích přerušit. Po tři čtvrtě roce se nechala rozmrazit, ale kvůli mudlovských povinnostem to bylo jen na několik málo měsíců. Po roční absenci jí bylo studium ukončeno, ale na podzim roku 2010 začala Bradavice znovu navštěvovat.

Po opětovném nástupu do školy pokračovala ve svém velkém zájmu o kolej a o její aktivitě svědčí i její zásluhy a ocenění. Dle jejích slov jí bylo ctí, že mohla být famfrpálovou kapitánkou, protože mohla ukázat, že jí na mrzimorském družstvu záleží. To opravdu prokázala, protože se během jejího působení v roli kapitánky tým hodně zlepšil (ve šk. r. léto 2011 obsadil Mrzimor 2. místo ve famfrpálovém poháru - za vítězným Nebelvírem)

8. února 2013 odešla Ellka do mudlovského světa a Mrzimor se těší, až se k nám zase vrátí.
Zásluhy:
V létě 2006 získala ocenění Snaživec roku. Ve stejném roce byla prefektkou, stejně jako ještě v roce 2011 (šk. r. zima 2012). Ve školním roce léto 2011 získala Řád Helgy z Mrzimoru a také byla famfrpálovou kapitánkou. Dále se zasloužila o školní zástavu pro rok 2011.
Zdroj:
Ellka Willova a infomace z infa
Autor:
Ywa od Roztodivných ve spolupráci s Ellkou Willowou

Žádné komentáře:

Okomentovat