Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

čtvrtek 21. července 2011

Ville Keskiaikainen

Medailonek zakladatele prvního spolku

Ville Keskiakainen
Existence:
2004 – 2006
Kontakt:
henry#zavináč#listonos.cz,
krb: 313-545-833
ID:
8930
Osobní informace a zájmy:








 
Jeho jméno a příjmení ve finštině znamená „Ve středověku“. Sám o sobě říkal, že se narodil na starém rodinném finském hrádku Puolipilvinen (finsky „polojasno“), který patří rodině po staletí. Pochází z kouzelnické rodiny, proto se v mládí nesetkal s mudly.

Před nástupem do Bradavic ve Finsku absolvoval přípravné lyceum Magica Veitikkainen a znal pět jazyků, proto mu studium u nás nedělalo žádný problém.

Miloval umění, především to kvalitní, které umí vyvolat emoce nebo nějakou atmosféru. Dokonce sám hrál na několik nástrojů a také zbožňoval divadlo i herectví. Z umění se ještě dosti zajímal o literaturu, hlavně o poezii a prózu.

Také měl rád famfrpál, spíše všechny druhy sportů, kde se člověk hýbe. Dokonce byl během studia na lyceu vybrán jako reprezentant skandinávského týmu pro post střelce. Bohužel v   kvalifikaci jeho tým prohrál s Bulhary a to poměrně vysoko.

Mrzimorskou kolej bral jako velmi příjemnou a doufal, že po jeho prefektování neskončí někde vycpaný (prý mu s tím pomáhal famfrpálový mrzibůh Sůáva), avšak toto přání mu nebylo, díky Merlinovi, vyslyšeno.
Zásluhy:
V zimě 2006 zastával s Elerin Portmenovou funkci prefekta. Také byl spoluzakladatelem prvního hogwartského spolku – Literárního spolku. Založil jej společně se slečnou Tatokalan Watankou (Havraspár) a Drakem Malfairem (Zmijozel).
Zdroj:
Knihovna kolejního webu
Autor:
Nicholas McElen, červenec 2011


Žádné komentáře:

Okomentovat