Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

pátek 9. listopadu 2012

Nimrandir Elénére

Medailonek slunce našeho jasného, pana řídícího.



Nimrandir Elenére
Existence:
2004 – dosud
Kontakt:
Nimrandir#zavináč#centrum.cz 
ID:
1994
Osobní informace a zájmy:





Nimrandir Elénére vstoupil za práh naší škole již v roce 2004. Nastoupil na post učitele Bílé magie a v Bradavicích působil také jako kolejní ředitel Mrzimoru. 16. února roku 2005 převzal ředitelské křeslo a stal se tak třetím ředitelem naší školy po Albusi M. Dumbledorovi a Erasmovi Irridae. Díky mnoha povinnostem, které se na něho jako na ředitele školy navalily, musel přestat vyučovat Bílou magii, ale v současnosti je opět jejím učitelem. Zasloužil se o velký rozvoj naší školy převážně po její programátorské stránce.
Má velikou zálibu ve magických holích. Rovněž miluje čtení knih a vůni starých pergamenů. Rád sleduje výbuchy sopek a je je členem Mezinárodního stružení kouzelníků.
V minulosti také vlastnil dům, který byl nazýván Rybárnou a který je v současnosti (od léta 2012) sídlem Salonu Stříbrná Nit. Nyní sídlí v domě číslo 4 nazvaném Zámek prastarých kouzelnic (jehož původní majitelkou byla madam Angela Grey-Slytherin).
Zásluhy:

Zima, léto 2005 – kolejní ředitel Mrzimoru
Léto 2005 – ředitel školy
Držitel Merlinova řádu I. třídy
a Řádu Velké Bradavice
Zdroj:
Nimrandir Elénére, Angelica Arless, historické muzeum Hogwarts 
Autor:
Vea Sophie Williams

Žádné komentáře:

Okomentovat