Vážení návštěvníci,

Muzeum Hogwarts, které začala budovat mrzimorská kolej koncem roku 2008, bylo otevřeno v lednu 2009.

Muzeum se bude ještě dále doplňovat, proto jsou tu i některé sály, v nichž máme vystaveny ne úplně dokončené exponáty. Ale věříme, že naše Muzeum bude žít dál a rozvíjet se, aktualizovat se o nové události a obohacovat se o nové objevy, které učiní a vypátrají naši archiváři, archeologové a historici. Až přijdete příště, bude tu zas něco nového.:)

Sophia Glis Glisová, správkyně muzea (adresa e-sovince: sophia.glis#zavináč#gmail.com)
Kim Sarah Reevesová, asistentka správkyně muzea (adresa e-sovince:kimviridis#zavináč#gmail.com)

čtvrtek 30. srpna 2012

Nicholas McElen

Medailonek populárního absolventa a kolejního ředitele Mrzimoru (od srpna 2013)




Nicholas McElen
Existence:
2006 – dosud
Kontakt:
Nicholas.McElen#zavináč#gmail.com
ID:
10515
Osobní informace a zájmy:







Nicholas McElen se narodil 5. února minulého tisíciletí na menším rodinném zámečku Eleyn na severozápadě Irska u vesnice Donegal. Narodil se čistokrevným kouzelníkům Dalbhachovi McElenovi a Aislinn Nuadha. Má také starší sestru, která rovněž studovala na Bradavické škole v koleji zvané Mrzimor. Bohužel školu nedokončila, ale i přesto spolu s Nicholasem trávili spoustu času. Měli hodně společných zájmů.
Po otci má náznaky zmijozelského chování. Touží po moci a rád se učí novým věcem. Je rovněž velice tvrdohlavý. Za svým názorem si vždy pevně stojí. Naopak po matce zdědil dar naslouchat, snahu pomáhat lidem, schopnost empatie, nadání na jazyky, zrychlené proměny nálad a hlavně ochotu pomáhat, které si mrzimorská kolej velice cení.
V prvním ročníku ho Moudrý klobouk zařadil do mrzimorské koleje. Byl to velice nadějný žák plně otevřený novým věcem a lidem, nadšený do povzbuzování, chválení a hlavně seznamování se.
Jak plynul čas a Nicholas pomalu dospíval, stával se čím dál více
zdrženlivější a konzervativnější, snažil se obhájit si svou půdu.
Má velmi velké nadání na jazyky, které je spojeno s četbou mnoha knih. Zajímá se o filozofii, rád přemýšlí nad obyčejnými věcmi. Také rád tvoří statistiky a analyzuje situace. Líbí se mu asi jako každému být uznáván. Avšak jenom za věci, které si opravdu právem zaslouží. Velice rád chodí na astronomickou věž, kde přemýšlí o různých věcech. Miluje hudbu a vše, co alespoň trochu souvisí s Irskem. Může za to jeho původ. Poslouchá s nadšením hru piana a houslí.
S nadšením chodí do přírody. Ať už na procházky se sestrou nebo proto, aby vyfotil nějakou zajímavou momentku. Jako student vystřídal v Mrzimoru téměř všechny možné funkce. Byl správcem kolejního webu a redaktorem ve Žlutém Trimelu. Úspěšně složil OVCE a třetího února roku 2012 dostal zaslouženě fialový hábit.
Zásluhy:
Zima 2008 (= od září 2007) – prefekt
Léto  2008 (= od února 2008) – primus
Léto 2010 - správce obrazárny
Zima 2011 - pokladník koleje
červenec 2010 – Mrzimorský jezevčí řád
léto 2010 – 4. osobnost Mrzimoru
leden 2011 – úspěšné složení OVCÍ
únor 2011 – asistent šampionky Larrie Larstonové v Turnaji Tří škol
únor 2012 – zaměstnanec školy
1. srpna 2013 - kolejní ředitel Mrzimoru
Zdroj:
Nicholas McElen, mrzimorský web, muzeum Hogwarts
Autor:
Vea Sophie Williams

Žádné komentáře:

Okomentovat